Utvikling

Vi skaper et nettsted som identifiserer selskapet.  Et nettsted skal tilpasses alle nye leseflater, ulike mobiler og lesebrett. Vi har høy kompetanse og bred erfaring i utvikling og arbeid på digitale flater. Vi står for design og implementering og legger til rette for det som er viktig våre kunder (les dine kunder): en kombinasjon av funksjonalitet, brukervennlighet og utseende.

Hos HELLI følger vi siste webstandard inn koding, der vi aktivt benytter CSS3 og gjør nettstedene HTML5 klare. Utviklingen av et nettsted krever betydelige resurser. Derfor er valg teknologi og plattform viktig.

HELLI - Visuell kommunikasjon har fullført HTML5 og CSS3 kurs hos Qross

Å utvikle nettstedet med RS-teknologi gjør ditt nettstedet til et kundevennlig, og i enkelte tilfelle erstatte behovet for å utvikle en app. Dette er en av mange fordeler ved responsiv design.

Vi utvikler og designer også epost og nyhetsbrev .

Sosiale medier

Vi sier det først som sist, svært få har til nå maktet å øke salget med å være på sosiale medier. Vi kan helpe til med den tekniske integrasjon og å gi deg noen anbefalinger slik at du ikke tråkker feil.
 Å benytte seg av sosiale medier i markedsføring handler først og fremst om å velge riktig strategi. Betydningen av sosiale medier forandrer både brukermønstre og forventninger til informasjon og spiller på denne måten en stor rolle i valg av strategi for din bedrift. HELLI hjelper deg med å utarbeide denne strategien og avgjøre hvilke medier deres bedrift vil ha nytteverdi av. Det å benytte seg av sosiale medier bidrar til nettverksbygging og langsiktig merkevarebygging, samtidig som man får en ny kanal å formidle informasjon og kunnskap som sammenfaller med bedriftens verdier.

Sosiale medier - HELLI - Visuell kommunikasjon