Nyheter

Nå må nettstedene være mobiltilpassset

5740541_3010546

Den kvartalsvise teknosjekken fra Netlife Research viser at banker, frivillige organisasjoner, statlige etater, nettbutikker og kommuner straks kan gå på en kraftig nett-smell fra tirsdag 21. april 2015

Les mer

Google adwords vs. papirannonsering

Annonse for Norcool i D2

Trykte medier spås å bli taperen i det norske reklamemarkedet i 2015. At Google annonsering stadig vokser og tar grådig for seg i annonsemarkedet er heller ingen usannhet. Men, – og det er et stort men, det handler fortsatt om å være synlig i aktuelle kanaler.

Les mer

Forbedret app til Sjusjøen

Nypreppa - Sjusjøen

Vi har laget denne app rett og slett fordi vårt mål og ønske er å yte den beste service. Sjusjøen skal fortsatt gi en god og samlet opplevelse både for den tur og elite.

Les mer

Hederlig omtale i bransjebladet

HELLI-teamet

I følge forfatteren av denne artikkel er HELLI ikke som andre grafiske bedriftsledere. Å tenke anderledes gir oss god styrefart i et krevende marked.

Les mer

Lyst på en spennende jobb?

Konseptutvikler artikkelbilde

Vi skal knytte til oss en konseptutvikler og leter etter en person med gode kommunikasjons -og relasjonsbyggende egenskaper.

Les mer

Språkråd 2: Unngå fyllord og moteord

To personer som snakker

Fra tid til annen dukker det opp ord og uttrykk i både det muntlige og det skriftlige språket vårt, som blir så populære og hyppig brukt at de nærmest blir et slags moteord.

Les mer

Blogg